Palveluehdot

 

Palveluntarjoaja Vahvuudeksi.fi Oy
Y-tunnus 3089103-5 myy palveluita yrityksille ja yksityisille täysi-ikäisille henkilöille Suomessa. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin. Tilauksen jälkeen katsotaan näiden palveluehtojen olevan voimassa. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin palveluehtoihin. Oikeudet hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin pidätetään. Palveluntarjoajaa ja ostajaa sitoo kaikki kulloinkin voimassa olevat Suomen lait.

Peruutus ja muutosehdot

Palveluilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus tilauksen tekemisestä. Tämän jälkeen tilaus on sitova eikä tilausta voi vaihtaa eikä lunastaa takaisin. Tilauksen esim. valmennuslipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Maksaminen ja maksutavat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. kaupassa myytävissä tuotteissa ovat käytössä valittavat maksutavat. Muissa tilatuissa tuotteissa maksutapana on laskutus. Laskutus tapahtuu joko yritykselle verkkolaskuna tai lasku toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Maksuaika on 14 vrk. Osamaksumahdollisuudesta ja pidennetyistä maksuajoista on aina sovittava ennakkoon palveluntarjoajan kanssa sähköpostitse.

Muutokset järjestävän tahon puolelta

Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään. Mikäli valmennus joudutaan perumaan kokonaan perustellusta syystä, ilmoitamme siitä sähköpostitse osallistujille viimeistään 7vrk ennen valmennuksen alkua ja palautamme mahdolliset etukäteen maksetut osallistumismaksut asiakkaille täysimittaisina. Emme vastaa osallistujille peruutuksesta aiheutuneista välillistä kuluista (esim. matkustus- tai majoituskulut).

Tyytyväisyystakuu

Toimitamme aina sen, mitä olemme luvanneet. Vastuu oman elämäsi muutoksista on aina sinulla itselläsi. Mikäli koet olevasi tyytymätön palveluun, saat rahasi 100%:sti takaisin. Jos olet sitä mieltä, että palvelu ei vastannut lainkaan odotuksiasi tai auttanut sinua eteenpäin, osallistumismaksua ei veloiteta. Tyytyväisyystakuu on voimassa valmennuksen päättymiseen asti.

Luottamuksellisuus

Kaikkea valmennusten tai niihin liittyvien keskustelujen aikana tietoon tullutta informaatiota käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Kaupanteon yhteydessä henkilötietojasi tallennetaan. Henkilötietojasi käsitellään vastuullisesti henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi ei luotuteta kolmannelle osapuolelle ilman erillistä suostumustasi. Tarkemmin niistä voit lukea tietosuojaselosteesta.

Kuvaaminen ja nauhoittaminen

Tapahtumissa saatetaan kuvata tai tilaisuus saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia ja tallenteita voidaan käyttää nettisivuilla, markkinointimateriaaleissa ja sosiaalisessa mediassa. Valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä tallenteissa, niin ilmoita siitä erikseen valmennuksen yhteydessä. Yksityisyyttäsi kunnioitetaan.

Osallistujana voit ottaa tapahtumissa valokuvia omaan käyttöösi tai sosiaaliseen mediaan, kunhan mainitset lähteen. Tapahtumien kuvaaminen tai äänittäminen kokonaisuudessaan on kiellettyä. Kunnioitathan kuvatessasi muita osallistujia. Materiaalia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.

Markkinointi tapahtumissa

Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen palveluntarjoajan järjestämissä tapahtumissa on kielletty. Markkinoinnista on sovittava aina etukäteen.

 

Palveluntarjoaja

Vahvuudeksi.fi Oy
Y-tunnus 3089103-5 

Yhteystiedot

Kaisa Peni

Lahdenkuja 4

41340 Laukaa

                                            vahvuudeksi@vahvuudeksi.fi                                             

 

Päivitetty 30.11.2019