Älä anna toisten päättää mitä koet elämässäsi

Tämä on aihe joka ei ole helppo, mutta josta koen erittäin tärkeäksi puhua. Meillä on nykyään todella paljon erilaisia hoitomuotoja, mikä on hyvä asia.

On todella hyvä, että haemme apua erilaisista hoitomuodoista ja kokeilemme erilaisia asioita. Joskus on hyvä mennä myös omalle epämukavuusalueelle.

On kuitenkin yksi asia joka saa toistamiseen ihokarvani nousemaan pystyyn.

Kun juttelen ihmisen kanssa ja kun puhe kääntyy edellisiin elämiin ja siihen mikä hänen tarkoituksensa on tässä elämässä. Hän on käynyt näkijällä ja saanut kuulla että tämän parisuhteen tarkoitus on väliaikainen, tässä on tietty opetus ja sitten kun se on ohi, teidän tienne eroavat. Sinun on tarkoitus tehdä täysi käännös elämässäsi ja unohtaa kaikki edellinen elämä.

Siis mitä ihmettä!? Pahinta ei ole se mitä näkijä on kertonut, vaan se miten helposti uskomus on lopulta otettu osaksi todellisuutta.

Kun kohtaan ihmisen kenelle joku toinen ihminen on kertonut, miten hänen elämänsä tulee menemään, kyseenalaistamatta itse kohtaloaan, ihmistä on vaikeampi herättää enää ajattelemaan itse omaa elämäänsä.

En tarkoita että kaikki selvänluenta olisi juuri tämänlaista, mutta valitettavasti näen  työssäni paljon ihmisiä, jotka etsivät tulevaisuuden näkymiä selvännäkijän kautta.

Tämä on ehkä suurimpia haasteita tänä päivänä erilaisissa henkisissä hoidoissa.

Mitä jos tukeutuisitkin selvännäkijän luennan sijasta siihen mitä haluat olla ja mitä haluat kokea elämässäsi? Minkälaisen parisuhteen haluat elämässäsi? Miten voisit itse olla kehittämässä sitä?

Pyydän, älä rakenna tulevaisuutta tai menneisyyttäsi pelkästään ulkopuolisen ihmisen  oletettuun tosiasiaan elämästäsi.

Älä anna toisten viedä elämääsi 6-0.

Luo tulevaisuutesi itse. Ilman muuta emme voi vaikuttaa kaikkeen elämässämme. Vaikka itse uskon että meillä on on korkeampi voima (Jumala)  joka ohjaa meitä, mutta silti ajattelen että emme voi siltikään pelkästään tuudittautua siihen että joku muu kertoo miten asiamme ovat tai tulevat olemaan. Tai että odotamme että Jumala (tai joku muu voima) järjestää elämämme niin kun meidän elämämme tulee menemään. Meidän on luotava elämämme itse. Asenne kirjassa oli hyvä kuvaus asiasta:

”On myös tarina saarnaajasta, joka ajoi kauniin maantilan ohi. Viljellyt pellot lainehtivat. Talo latoineen ja aitauksineen olivat puhtaita ja vasta maalattuja. Puut reunustivat talolle johtavaa tietä ja talon pihalla oli nurmikkoa ja kukkapenkkejä. Näky oli kaunis. Kun pellolla työskentelevä isäntä lähestyi tietä, saarnaaja huusi tälle: Jumala on siunannut teitä kauniilla maatilalla. Isäntä seisahtui ja mietiskeli hetken ennen kuin vastasi: Niin on, ja olen siitä kiitollinen. Mutta olisittepa nähneet tilan silloin kun jumala hoiti sitä yksin.”

Asenne, Earl Nightingale

Tiedän monta ihmistä jotka ovat läheistensä vuoksi huolestuneita, että he hakevat visioita tulevaisuudelle erilaisilta selvännäkijöiltä. Perheen tulevaisuus voi silloin olla pahimmassa tapauksessa yhden ulkopuolisen ihmisen näkemyksen varassa. Se on hurjaa!

Kun ihminen on lukinnut menneisyytensä ja tulevaisuutensa, hän ei ota samalla tavalla vastuuta elämästään ja tekemisistään. Hän voi herkemmin syytellä ulkopuolisia ihmisiä olosuhteistaan. Hän jättää tässä hetkessä yrittämättä ja odottaa että asiat jotka ovat hänelle tapahtumassa, tapahtuvat aikanaan ilman asioiden eteen työskentelemistä. Ihmisen perusluonteellehan tämä on varsin miellyttävää, olla ponnistelematta tulevaisuuden eteen ja odottaa sitä tapahtuvaksi, tekemättä mitään.

Ja kyllä tiedän, ne asiat joiden uskomme tapahtuvan, tapahtuvat jopa 90% varmuudella. Mieti, sillä on merkitystä mihin uskomme! Mutta haluatko oikeasti asioiden tapahtuvan niin kun uskot?! Pitäisikö laajentaa näkemystämme?

Haluatko esimerkiksi luopua suhteestasi, lastesi vanhemmasta, siksi että joku ulkopuolinen kertoo että näin tulee käymään?!

Tämä on tilanne joka osuu. Voi toki olla että itse ajattelit että teillä ei ole mahdollisuutta, etkä usko että mikään voi enää muuttaa tilannetta. Tunteellasi ei silti ole lopputuloksen kanssa merkitystä. Merkityksellistä on sillä mitä asioita lähdet itse tavoittelemaan! Saat todennököisesti erilaiset neuvot menetkö näkijälle vai tuletko kysymään esimerkiksi neuvoa minulta. Toki sinä itse päätät. 

Pyydän kuitenkin, ota vastuu aina itselle. Pleace! Näkijä eikä kukaan muukaan ota lopulta vastuuta elämästäsi, mutta sinä vastaat lopulta kaikesta itse.

Rakkaudella

Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.