Pidä se mikä toimii

Se miten me suhtaudumme elämäämme ja etenkin itseemme, vaikuttaa hyvin paljon siihen mitä me kohtaamme elämässämme, ja miten me selviämme haastavista tilanteista elämässämme.

Kahdentoista lapsen äitinä on tullut koettua monenlaisia tilanteita elämässä.

On tullut myös koettua, mikä toimintatapa toimii oikeasti elämässä ja mikä ei. Aikaa on rajallisesti, eikä kaikki toimintatavat vaan kannata pidemmän päälle. Kokemuksen kautta on tullut kuitenkin löydettyä ne asiat, jotka vievät tehokkaimmin elämää ja omia tavoitteita eteenpäin. Saman olen todennut myös asiakkaiden kohdalla. Kaikki hyötyvät siitä että toimintatavat ovat selkeitä ja ne ovat toteutettavissa helposti kiireisessäkin arjessa.

Huonossa tunnetilassa saamme huonoja ajatuksia ja huonoja asioita aikaiseksi. Hyvässä tunnetilassa taas koemme hyviä tunteita ja ajatuksia ja saamme myös aikaiseksi hyviä asioita. Hyvin yksinkertaista ja selkeää, mutta emme vain aina muista tätä.

Sen takia on erittäin tärkeä luoda hyviä rutiineja hyvien tunteiden ylläpitämiseksi. Huomenna alkavassa verkkovalmennuksessani tulemme paneutumaan erityisesti tähän osaan elämästämme. Käymme toki lisäksi läpi menetelmän, jolla saadaan asioita tehokkaasti eteenpäin elämässä.

Moni on ihmetellyt minulle usein sitä, miten minä 12 lapsen äiti, saan niin paljon asioita aikaiseksi.

Totta, minulla on siihen oma menetelmä käytössäni. Tiedän että kuka tahansa voi toteuttaa tuota menetelmää, saaden siten enemmän asioita aikaiseksi elämässään. Valmennuksessa tulenkin avaamaan tuon menetelmäni kokonaisuudessaan myös muille.

Hyvin monet menestyneet ihmiset ovat kertoneet elämässään onnellisuuden ja menestymisen salaisuudeksi kiitollisuuden. He ovat luoneet  elämään rutiinit, joiden kautta he noudattavat kiitollisuutta säännöllisesti elämässään.  Vaikka meillä ei olisi suuria tavoitteita elämässämme, kiitollisuus ja hyvät ajatukset lisäävät onnellisuutta merkittävästi, joten sitä kannattaa harjoittaa.

Kun rutiineista tulee tapa, siitä tulee automaatio ja siten sitä on vielä helpompi noudattaa. Jos koet että et saa mitään järkevää elämässäsi aikaiseksi, ala harjoittamaan kiitollisuutta! Tämä tulee vaikuttamaan kaikkiin osa-alueisiisi elämässäsi.

Olet varmaan kuullut joskus lauseen: Saamme sen kaiken minkä uskomme olevan meille mahdollista. Lauseessa on paljon viisautta. Usein kuitenkin mielemme on lukkiutunut niihin epäkohtiin ympärillämme jotka eivät ole hyvin. Siten alamme elämään huonoisssa tunnelmissa, kiinnittämään huomiota negatiivisiin asioihin ja siten lisäämään niitä elämäämme.

Rhonda Byrnen kirjassa Taikavoima puhuttaan siitä kuinka kiitollisuuden kautta meidän elämän eri osa-alueet voivat sen mukaan, miten paljon olemme harjoittaneet (tiedostamattakin) kiitollisuutta elämän aluetta kohtaan. 

Kohdista tuntemaan enemmän kiitollisuutta juuri sitä kohtaan mitä haluat enemmän elämääsi. 

Jos esimerkiksi haluat kohentaa parisuhdettasi ja alat kohdentamaan kiitollisuutta suhdetta kohtaan, huomiot toisen eritavalla, kiinnostut hänestä enemmän, haluat oppia enemmän —>  Suhde paranee.

Mitä jos emme enää kiinnitä katsettamme negatiivisiin asioihin tai uutisiin, voivatko ne lisääntyä huomaamatta? Jäämmekö jostain paitsi?

Emme jää. Suurin osa peloistamme ja murheistamme on turhia. Mielemme toki haluaisi kiinnittyä niihin, mutta se ei edistä meidän hyvinvointia. Pelon ja uhkakuvien luomista on käytetty kautta aikojen ihmisten hallinnassa.

Se että pelkomme eivät ohjaa käyttäytymistämme, luo itsessään vapautta. Hyvien tunteiden kautta vapaudumme kokemaan elämässämme niitä asioita mitä haluamme. Vapaudumme myös elämään tässä hetkessä, mikä on kaikista arvokkainta.

Huomenna on alkamassa verkkovalmennus, jossa tulen jakamaan kokonaisvaltaisen menetelmän oman elämän hyvinvoinnin luomiseen. Menetelmä on testattu kovissa olosuhteissa ja sillä on saatu aikaiseksi paljon upeita juttuja, suurperheen keskeltä. Jos sinua kiinnostaa oppia menetelmä josta 12 lapsen äiti ammentaa kaiken energiansa ja tekemisensä, tervetuloa mukaan valmennukseen! 8.2 starttaamme. Täältä löydät lisätietoa valmennuksesta.

T: Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.