Pysyvä elämänmuutos valmennus

Olen aloittamassa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon sekä siihen liittyvän vuoden kestävän valmennusprojektin.

Kuka olen:

Olen Kaisa Peni, 12 lapsen äiti, akupunktiohoitaja sekä valmentaja. Olen pohjakoulutukseltani koti-ja laitostalous alan ammattilainen. Valmennus urani starttasi v.2019 10Timesin valmentaja valmennuksesta. Olen auttanut kokemusteni kautta yli 1000 ihmistä hyvinvoinnin parissa.

Etsin tulevaan valmennukseeni motivoituneita ihmisiä tekemään jonkun pysyvän muutoksen elämässään.

Muutos voi liittyä esimerkiksi painonhallintaan, mutta myös mihin tahansa elämän osa-alueeseen. Sinun ei tarvitse kuitenkaan tietää vielä mihin asiaan haluat muutosta valmennukseen lähtiessäsi.

Olen vetänyt vastaavantyyppistä projektia kahden hengen ryhmässä parin kuukauden ajan ja tulokset ovat olleet mykistäviä.

Valmennuksella tähdätään kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin sekä pysyvään elämänmuutokseen.

Valmennukseen osallistuminen sitouttaa vuodeksi eteenpäin. Valmennus sisältää alkuperehdytyksen sekä viikottaiset sparraushetket. Sen lisäksi käytössä on keskusteluryhmä (signal tai whatsapp) sekä tukeni ryhmässä. Elämässä voi käydä aina jotain semmoista että et pääse mukaan valmennukseen, se ei ole este valmennukseen tulemiselle. On kuitenkin tärkeää että pyrit järjestämään ajan valmennukselle ( jos se on vain sinusta kiinni) sekä sitoudut muutokseen. Valmennus toteutetaan joustavasti, eikä siitä tule liikaa suorituspaineita. Sinä voit myös päättää kuinka paljon haluat kertoa omista tavoitteistasi ja avata asioita ryhmässä. On tarkoitus että jokaisella on tila ja vapaus olla omana itsenään mukana valmennuksessa. Valmennuksessa on jo mukana kymmeniä naisia sekä miehiä erilaisineen tavoitteineen.

Valmennuksen osallistumismaksu on 67€ ja se tulee maksaa kokonaisuudessaan ennen projektin aloitusta.

Jos sinua kiinnostaa valmennukseen osallistuminen, täytä allaoleva kyselylomake viimeistään 6.10 mennessä. Kyselyllä kartoitetaan valmennukseen sitoutumista sekä sopivuutta.

Olen yhteydessä myöhemmin jokaiseen valmennukseen hakijaan henkilökohtaisesti.

Valmennuksen hinta on ns. pilottihinta ja siksi todella edullinen. Hintaan ei kuulu muut valmennukset ja luennot. Olen luvannut kuitenkin kaikille valmennukseen mukaan lähtijöille 15 min. minisparraus ajan bonuksena.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan valmennukseen<3

Tästä pääset vastaamaan lomakkeeseen.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse kaisa.peni@gmail.com tai puhelimitse 0453499450.

Tässä muutama asiakaspalaute aiemmista valmennuksistani:

Lisätietoja minusta ja kokemuksia valmennuksistamme löydät sivultamme www.vahvuudeksi.fi

Facebookissa on myös Haasteista unelmiin, vahvuutta vanhemmuuteen ryhmä josta löydät lisätietoa valmennuksesta.
Pääset sinne tästä.